Posted on

Krpicu čini tim devojaka okupljenih oko istih vrednosti, sa željom da ozelenimo naše ormane i ormane svih naših sugrađana. Dizajnerke Krpice, Danijela i Valentina, studentkinje su modnog dizajna i žele da modom koju kreiraju inspirišu sve oko sebe.

Zastareli odevni predmeti u našim ormarima mogu se osvežiti detaljima koji će im dati sasvim nov izgled i time ga učiniti ponovo upotrebljivim, a ujedno i modernim odevnim predmetom. Osnova mog dizajna jesu udobni i svakodnevni odevni predmeti, sa detaljima koji im daju urban izgled i asimetričnu formu. Cilj je da kvalitetne proizvode koje dobijamo iz odevne industrije, preradimo i produžimo im vek trajanja, sa savremenim i urbanim dizajnom.

Danijela Mariniković
danijela marinković modni dizajner
Danijela Marinković

Rođena u malom kraju i vođena velikom ljubavlju prema dizajnu, otvaram vrata novih čudesnih svetova mode. Induvidualna po pitanju dizajna, ali vrlo pooštrenih kriterijuma stvaram potpuno neverovatno unikatne urbane odevne predmete koje ćete obožavati. Moda je umetnost koje služi da pokažete Vašu sopstvenu ličnost, interesovanja kao i Vaš stav prema svetu. Život je previše kratak da bi nosili dosadne stvari, zato se prepustite i uživajte u proizvodima koje Vam Krpica nudi jer ćete sigurno u njima pronaći sebe. 

Valentina Bozoki
valentina bozoki modni dizajner
Valentina Bozoki

O autoru

Leave a Reply

Your email address will not be published.